SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

gratis advies over uw website

N

bespaar tijd & geld

N

voorkom hacks en dataverlies

Website onderhoud met garantie

Voor professionele zorg voor uw website (WordPress), onderhoud van uw CMS-systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen, sluit u een passend pakket af bij Goedkoophosting in Naaldwijk, nabij Den Haag. Wij garanderen u dat uw data te allen tijde veilig is. Met onze ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw website altijd veilig en up-to-date is. Door een pakket naar keuze af te sluiten bij ons bedrijf in Den Haag en het uitbesteden van onderhoud aan uw WordPress website heeft u geen andere partijen meer nodig voor de technische aspecten van uw website.

Wordpress onderhoudspakket

Website Onderhoud Lite

Vanaf €13,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   15 minuten
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Nee
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   15
  Thema updates   Ja

Website Onderhoud Basic

Vanaf €22,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   30 minuten
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   20
  Thema updates   Ja

Website Onderhoud Pro

Vanaf €31,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   Wordpress + Woocommerce, Joomla, Drupal
  Support tijd maandelijks   60 minuten
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Ja
  Gratis webhosting   Ja
  Ruimte website   20 GB
  Ruimte e-mail   10 GB
  SSL certificaat   Ja, SECTIGO Positive 1 jaar
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Ja, website caching en optimize plugins
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Ja
  Max. Aantal plugins   30
  Thema updates   Ja

Wordpress onderhoudspakket

Een website die zo goed beveiligd is dat hackers er niet aan durven te komen, dat klinkt wel goed toch? Zo'n website moet echter wel goed onderhouden worden. Met ons WORDPRESS website onderhoudspakket bent u bij het juiste adres. U kunt uw website onderhoud met een gerust hart aan ons uitbesteden. Onze website onderhoud pakketten kosten zeker niet veel en u geniet van de vele voordelen zoals gebruik van ons DIVI theme licentie voor Wordpress en Google API keys voor uw Google maps of Google captcha plugins.

Waarom website onderhoud uitbesteden?

Uw website, gemaakt in ieder soort CMS systeem zoals Wordpress, Joomla of Magento moet periodiek worden onderhouden omdat er door de tijd heen beveiligingsrisico's boven water komen die verholpen moeten worden. Websites blijven updaten en goed onderhouden kan lastig zijn, vooral bij grotere websites waar meer bij komt kijken. Wanneer er een website onderhoudscontract wordt afgesloten bij ons zorgen wij dat deze website met reguliere security updates wordt voorzien en houden we alle functies in de gaten. Op deze manier beschermen wij uw website tegen hackers. Verder kunnen wij met diverse onderhoudspakketten ook ingezet worden voor inhoudelijke aanpassingen op de website. Deze aanpassingen kunnen bijvoorbeeld tekstuele aanpassingen zijn maar ook menu's, afbeeldingen en nieuwe pagina's. Afhankelijk van het gebruikte CMS systeem en aantal plugins dat wordt gebruikt op de website hebben wij verschillende onderhoudspakketten. Onze goedkoopste optie, het lite website onderhoud pakket is al ruim geschikt om grote wordpress websites te onderhouden.

Website laten onderhouden en beheren door Goedkoophosting

Een website moet goed onderhouden worden en dit kost vaak veel geld en tijd, in sommige gevallen heeft u ook technische kennis nodig die u misschien niet beschikt. Kennis over verschillende zaken zoals DNS instellingen, browser en server caching en beveiligen tegen hackers door middel van dynamische white- en blacklisten is iets dat wij beschikken bij Goedkoophosting en graag benutten om onze klanten te helpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de staat van uw website als u het onderhouden ervan overlaat aan ons ervaren team. Wij proberen altijd te zorgen dat uw website optimaal presteert. Het goed onderhouden van een website vergt kennis van websites, digitale trends en internet marketing.

Onderhouden van een Wordpress website

Wordpress is één van de meest populaire content management systemen (CMS), daarom is Wordpress ook constant in ontwikkeling en heel populair bij kwaadwillende hackers. Er zijn vele gratis en betaalde plugins en thema's beschikbaar voor Wordpress, hierdoor zijn er ook verouderde plugins en/of thema's die u wellicht heeft voor uw website en ook plugins/thema's die niet goed meer onderhouden worden door de beheerder. PLugins kunnen veel doen voor een website, van SEO tools tot ecommerce plugins en ontelbaar andere doeleinden, er is voor iedereen wel iets. Door de enorme groei in het aantal plugins zitten er echter ook slechtwerkende en slechtgeschreven plugins tussen. Ook kan een populaire plugin bijvoorbeeld niet meer onderhouden worden door de eigenaar. Dit zou meer risico veroorzaken voor uw website. Wij controleren proactief alle plugins die op de website gebruikt worden en verlengen indien van toepassing de licenties zodat de plugins up to date blijven of wij vinden een vervanger door met u mee te denken aan een goede oplossing.

Website beveiligen

De websites die bij ons in onderhoud worden gebracht worden in hoge mate beveiligd met dank aan diverse technieken die het best werken voor bepaalde CMS systemen. Verder voeren wij regelmatig security scan's uit op de websites die wij onderhouden om niemand een kans te geven uw website te misbruiken.

SEO en hoger komen in zoekmachines

In onze basic en pro website onderhoud pakketten houden wij ook rekening met de prestatie van uw website. Dit bevat bijvoorbeeld laadtijd, caching en optimalisatie van de gebruikte afbeeldingen. Onze experts op het gebied van SEO zullen ook controleren hoe de vindbaarheid is in zoekmachines en kunnen in overleg suggesties doen voor de website. Door gebruik te maken van de juiste trefwoorden en technieken kan uw website nog hoger komen in de ranking van de zoekmachines. Zo kunt u meer verkeer krijgen op uw website. Goedkoophosting heeft een team met jarenlange ervaring die veel verstand heeft van dit soort zaken. Vanaf ons websiteonderhoud pakket kunt u al profiteren van de voordelen van zoekmachineoptimalisatie op uw website. Ons team kan er voor zorgen met dank aan hun deskundige aanpak dat uw website sneller zal laden en hoger in de zoekmachines komt.

Zorg voor uw website en professioneel onderhoud bij een pakket naar keuze bij ons nabij Den Haag

Door het afsluiten van een pakket en het uitbesteden van het onderhoud van uw website aan dé specialist nabij Den Haag geniet u zorgeloos van uw website. Wij bieden 100% zekerheid dat uw data veilig zijn en blijven. Alle pakketten komen samen met garantie in het geval dat een update problemen veroorzaakt. In dat geval zorgen wij ervoor dat alles weer naar behoren functioneert.

Website Onderhoud Voordelen

Geen omkijken

Met onze website onderhoudspakketten hoeft u nooit meer te denken aan het technische aspect van uw website!

Voorkomen

Een website onderhoudspakket kan voorkomen dat uw website gehackt wordt. Wij houden uw website altijd up to date en veilig.

Besparen

Dankzij een website onderhoudspakket heeft u geen dure webdesigner nodig bij elke kleine vraag of wijziging.

Support

Voor vragen en advies over uw website kunt u altijd bij ons terecht. Dit staat los van de support tijd die onze pakketten bevatten.

Voorkomen is beter dan genezen!

Het juiste pakket kiezen en het uitbesteden van het onderhoud van de website (WordPress) van uw bedrijf in regio Den Haag is belangrijk om verschillende redenen. De belangrijkste redenen zijn om de website veilig te houden tegen hackers, maar ook om de website snel en functionerend te houden. Vaak kunnen vervelende gevolgen voorkomen worden door de website goed te onderhouden. Wanneer een website gehackt wordt of deze niet meer werkt, bijvoorbeeld door een plug-in die verouderd is, kunnen er zeer vervelende kosten bij komen kijken om dit weer allemaal functionerend te krijgen. Apart van de kosten, kan het ook voorkomen dat uw website niet te bereiken is of dat u weer met een nieuwe partij te maken krijgt om het op te laten lossen. Bij Goedkoophosting nabij Den Haag kunt u het onderhoud van uw website, WordPress of een ander systeem, en het kiezen van een pakket uitbesteden aan deskundige professionals van een ervaren provider.

WordPress onderhoud

Tegenwoordig worden de meeste websites gebouwd in WordPress. Vaak worden hierbij plug-ins gebruikt om de functionaliteiten van de website en/of webshop te verbeteren. Het is heel belangrijk dat alle updates van de plug-ins en thema’s uitgevoerd worden. Hiermee voorkomt u namelijk risico’s op het gebied van beveiligings- en functionaliteitsproblemen op uw website.

Wij hebben veel ervaring met het onderhoud van diverse populaire Content Management Systemen (CMS). Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse domeinnamen, zoals .EU, .NL en .NET. Vooral in het onderhouden van WordPress websites hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd. Updates uitvoeren van drukbezochte websites eist de juiste voorbereiding en expertise. Als u bij ons bedrijf nabij Den Haag een pakket afsluit voor het uitbesteden van het onderhoud aan uw website (WordPress) weet u exact waar u aan toe bent.

WordPress, Joomla en Drupal updates uitvoeren

WordPress en andere soortgelijke CMS-systemen hebben bijna allemaal een automatische update mogelijkheid. Hoewel dit een goede uitkomst is voor de minder ervaren beheerder, kan dit ook een vorm van schijnveiligheid opwekken. Webdesigners strooien graag met betaalde thema’s en plug-ins tijdens het afleveren van uw website. Meestal komt het voor dat na een jaar, zodra de gratis periode voorbij is, er geen updates meer worden geleverd. Vaak dient er dan een betaalde licentie te worden afgenomen bij de leverancier van het thema en/of de plug-in. Wij maken vaak mee dat de automatische updates keurig zijn uitgevoerd, maar een website toch misbruikt is. Bijvoorbeeld omdat betaalde thema’s en/of plug-ins die een handmatige update vereisen compleet genegeerd zijn tijdens de updates.

Zodra u het onderhoud van uw website, middels het afsluiten van een pakket, aan ons wilt uitbesteden, inventariseren wij ten eerste alle thema’s en plug-ins die op dat moment gebruikt worden. Onnodige zaken worden in overleg uitgeschakeld of compleet verwijderd. Van alle gebruikte thema’s en plug-ins wordt gecontroleerd of de leverancier nog bestaat, of er updates voor worden uitgebracht en of er kosten zijn verbonden aan het verlengen van de licenties. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welke kosten u kunt verwachten in de toekomst.

Schakel ons vandaag nog in!

Wij luisteren aandachtig naar onze klanten en soms hebben ze een verhaal over vervelende situaties zoals hierboven aangegeven. Hierdoor hebben we besloten om onze klanten onderhoudspakketten aan te bieden, zodat wij kunnen voorkomen dat u in vervelende situaties beland. In de pakketten zitten ook uren verwerkt voor support. Hierdoor kunnen wij kleine wijzigingen uitvoeren zonder dat u daar weer een nieuwe partij voor moet inschakelen, wat uiteraard soms hele hoge kosten oplevert. Wilt u een pakket aanschaffen voor het uitbesteden van het onderhoud van uw WordPress website aan onze experts nabij Den Haag? Binnen een paar klikken heeft u dit online geregeld! Voor vragen of meer informatie over onze diensten belt u naar onze eenvoudig te bereiken klantenservice via +31.(0)174-726026 of stuurt u een e-mail naar info@interip.nl.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter