N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Website Onderhoud Basic

€ 30,00 facturatie per  kwartaal 
Vaste prijs per maand
 € 30,00 € 27,00 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 30,00 € 28,50 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Website Onderhoud Basic

Vanaf €27,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   30 minuten
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   20
  Thema updates   Ja

Ons best verkochte website onderhoudspakket!

Het Basic Onderhoud pakket is heel compleet en voordelig onderhoudspakket dat wij aanbieden. De prijzen en pakketspecificaties zijn na zorgvuldig marktonderzoek opgesteld om deze zo goedkoop en doeltreffend mogelijk te maken. Met dit pakket heeft u geen omkijken meer naar de updates op uw website. Dit pakket is uiterst geschikt voor HTML websites of voor websites gebouwd met Wordpress met of zonder een webshop back-end. In dit pakket zit een ruime supporttijd van 30 minuten inbegrepen, waar u gebruik van kunt maken voor alles wat u zich kunt bedenken. Tekstuele aanpassingen, technische wijzigingen, foto's vervangen, nieuwe pagina's toevoegen, menu-items aanpassen, hulp bij installatie van extra plugins, wijzigen van de thema en ga zo maar door. Dit is allemaal geen enkel probleem meer wanneer u een onderhoudspakket bij ons afneemt.

Website versnellen

Vinden wij uw website te traag laden en brengt snellere hardware maar geen verbetering? In veel gevallen lukt het ons om uw website sneller te maken. Vooral bij oudere websites komt het vaak voor dat er door de tijd heen veel modules/plugins worden geïnstalleerd die na gebruik niet goed worden opgeruimd. Of er worden plugins gebruikt die elke actie in de database opslaan. Zo zijn er plugins voor contactformulieren die een kopie van het verstuurde bericht opslaan in de database. Door de jaren heen kan een database door dit soort informatie zodanig vervuild raken dat het een hinderlijke vertraging veroorzaakt bij het laden van uw website.

Website inspectie

Wij inspecteren uw website op de aanwezigheid van virussen, spyware en andere beveiligingslekken. In overleg met u lopen wij inhoudelijk alle vertragende factoren na. Uw database wordt gecontroleerd op vervuiling en mocht een onmisbaar plugin een of ander vertraging veroorzaken dan nemen wij contact op met de leverancier om een oplossing te vinden.

Website keuring

Let er wel op dat wij een toetsing doen alvorens wij uw website in onderhoud kunnen nemen. Wij nemen enkel websites in onderhoud waarvan wij 100% zeker zijn dat wij de beloofde veiligheid en continuïteit kunnen bieden en op langere termijn kunnen waarborgen. Hierbij letten wij met name op de gebruikte thema's en plugins en of de leveranciers hiervan nog bestaan. Plugins of thema's waarvan de leverancier onbekend is raden wij aan om niet meer te gebruiken en zoeken samen met u naar alternatieven.

Wordpress onderhoud

Wij hebben ruime ervaring met het onderhouden van diverse populaire Content Management Systemen, vooral in het onderhouden van Wordpress websites hebben wij de afgelopen jaren ons in gespecialiseerd. Updates uitvoeren van drukbezochte Wordpress websites eist voorbereiding en expertise. Als u bij ons een onderhoudscontract afsluit voor uw Wordpress website weet u waar u aan toe bent.
Met dit pakket kunt u ook gerust inhoudelijke wijzigingen doorgeven die aan uw website aangebracht moeten worden. Vragen stellen en advies vragen kan bij ons altijd. Dit gaat niet van de tijd af die u van ons krijgt met dit pakket.

Keurige Basis zorg voor uw website wat eigenlijk voor iedere website verplicht zou moeten zijn!

Wordpress onderhoud uitbesteden

Een website die zo goed beveiligd is dat hackers er niet aan durven te komen, dat klinkt wel goed toch? Zo'n website moet echter wel goed onderhouden worden. Met ons WORDPRESS website onderhoudspakket bent u bij het juiste adres. U kunt uw website onderhoud met een gerust hart aan ons uitbesteden. Onze website onderhoud pakketten kosten zeker niet veel en u geniet van de vele voordelen zoals gebruik van ons DIVI theme licentie voor Wordpress en Google API keys voor uw Google maps of Google captcha plugins.

Waarom website onderhoud uitbesteden?

Uw website, gemaakt in ieder soort CMS systeem zoals Wordpress, Joomla of Magento moet periodiek worden onderhouden omdat er door de tijd heen beveiligingsrisico's boven water komen die verholpen moeten worden. Websites blijven updaten en goed onderhouden kan lastig zijn, vooral bij grotere websites waar meer bij komt kijken. Wanneer er een website onderhoudscontract wordt afgesloten bij ons zorgen wij dat deze website met reguliere security updates wordt voorzien en houden we alle functies in de gaten. Op deze manier beschermen wij uw website tegen hackers. Verder kunnen wij met diverse onderhoudspakketten ook ingezet worden voor inhoudelijke aanpassingen op de website. Deze aanpassingen kunnen bijvoorbeeld tekstuele aanpassingen zijn maar ook menu's, afbeeldingen en nieuwe pagina's. Afhankelijk van het gebruikte CMS systeem en aantal plugins dat wordt gebruikt op de website hebben wij verschillende onderhoudspakketten. Onze goedkoopste optie, het lite website onderhoud pakket is al ruim geschikt om grote wordpress websites te onderhouden.

Website laten onderhouden en beheren door Goedkoophosting

Een website moet goed onderhouden worden en dit kost vaak veel geld en tijd, in sommige gevallen heeft u ook technische kennis nodig die u misschien niet beschikt. Kennis over verschillende zaken zoals DNS instellingen, browser en server caching en beveiligen tegen hackers door middel van dynamische white- en blacklisten is iets dat wij beschikken bij Goedkoophosting en graag benutten om onze klanten te helpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de staat van uw website als u het onderhouden ervan overlaat aan ons ervaren team. Wij proberen altijd te zorgen dat uw website optimaal presteert. Het goed onderhouden van een website vergt kennis van websites, digitale trends en internet marketing.

Onderhouden van een Wordpress website

Wordpress is één van de meest populaire content management systemen (CMS), daarom is Wordpress ook constant in ontwikkeling en heel populair bij kwaadwillende hackers. Er zijn vele gratis en betaalde plugins en thema's beschikbaar voor Wordpress, hierdoor zijn er ook verouderde plugins en/of thema's die u wellicht heeft voor uw website en ook plugins/thema's die niet goed meer onderhouden worden door de beheerder. PLugins kunnen veel doen voor een website, van SEO tools tot ecommerce plugins en ontelbaar andere doeleinden, er is voor iedereen wel iets. Door de enorme groei in het aantal plugins zitten er echter ook slechtwerkende en slechtgeschreven plugins tussen. Ook kan een populaire plugin bijvoorbeeld niet meer onderhouden worden door de eigenaar. Dit zou meer risico veroorzaken voor uw website. Wij controleren proactief alle plugins die op de website gebruikt worden en verlengen indien van toepassing de licenties zodat de plugins up to date blijven of wij vinden een vervanger door met u mee te denken aan een goede oplossing.

Website beveiligen

De websites die bij ons in onderhoud worden gebracht worden in hoge mate beveiligd met dank aan diverse technieken die het best werken voor bepaalde CMS systemen. Verder voeren wij regelmatig security scan's uit op de websites die wij onderhouden om niemand een kans te geven uw website te misbruiken.

SEO en hoger komen in zoekmachines

In onze basic en pro website onderhoud pakketten houden wij ook rekening met de prestatie van uw website. Dit bevat bijvoorbeeld laadtijd, caching en optimalisatie van de gebruikte afbeeldingen. Onze experts op het gebied van SEO zullen ook controleren hoe de vindbaarheid is in zoekmachines en kunnen in overleg suggesties doen voor de website. Door gebruik te maken van de juiste trefwoorden en technieken kan uw website nog hoger komen in de ranking van de zoekmachines. Zo kunt u meer verkeer krijgen op uw website. Goedkoophosting heeft een team met jarenlange ervaring die veel verstand heeft van dit soort zaken. Vanaf ons websiteonderhoud pakket kunt u al profiteren van de voordelen van zoekmachineoptimalisatie op uw website. Ons team kan er voor zorgen met dank aan hun deskundige aanpak dat uw website sneller zal laden en hoger in de zoekmachines komt.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

Goedkoop Hosting staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij Goedkoop Hosting zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt Goedkoop Hosting over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.