SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Volledig online dns en nameservers beheer

N

Wijzig contact gegevens en draag domein over

N

DNS-SEC beveiliging

Uw domein online registreren met volledige vrijheid

Bij Goedkoophosting in Naaldwijk kunt u eenvoudig uw nieuwe domein online registreren. U heeft hierbij de volledige vrijheid, zo kunt u een domeinnaam zonder hosting registreren. Na het vastleggen (registreren) van uw domeinnaam beheert u de instellingen van uw domein eenvoudig zelf in de beheeromgeving. Zo heeft u de volledige controle op uw DNS-zone records en draagt u uw domeinnaam eenvoudig over aan een nieuwe houder. Wij hebben veel ervaring en deskundigheid in huis om u optimaal van dienst te zijn.

Uw domein online registreren zonder hosting

Uw domeinnaam is uw visitekaartje op het internet. Uw bezoekers vinden uw website onder uw eigen domeinnaam. Door het vastleggen van een voordelige domeinnaam die eenvoudig te onthouden is, keren uw bezoekers sneller terug naar uw website. U moet een domeinnaam zonder hosting online registreren alvorens u uw domein kunt gebruiken. Deze registratie doet u bij een ervaren Internet Service Provider. Goedkoophosting is een ervaren en gespecialiseerde provider waar u verzekerd bent van goede zorg na het vastleggen van uw domeinnaam.

Een ruime keuze aan extensies

Een .NL domein wordt in Nederland beheerd door de SIDN. Wij registreren online via de SIDN graag een .NL domeinnaam zonder hosting voor u. Daarnaast zijn wij aangesloten bij andere organisaties waardoor we ook de registratie van een van .COM, .NET, .SHOP domeinnaam en vele andere extensies voor u kunnen verzorgen. Door de toename van de vele nieuwe domeinextensies kunnen wij ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij adviseren u dan ook graag bij uw keuze voor een domeinnaam zodat u geen belangrijke extensies over het hoofd ziet of een extensie registreert waar u later niet veel profijt van heeft. Wij kijken naar uw individuele situatie en besparen u een hoop werk en kosten bij het vastleggen (registreren) van de juiste domeinnaam zonder hosting voor uw onderneming.

Geavanceerde tools voor uw domeinbeheer

Na het online registreren van uw nieuwe domeinnaam zonder hosting wilt u natuurlijk optimaal gebruikmaken van uw domein. Hiervoor hebben wij een beheeromgeving ontwikkeld waar u al uw producten eenvoudig beheert. DNS-aanpassingen, nameserver wijzigingen, e-mailadressen aanmaken, passwords resetten, WHOIS contactpersonen voor uw domein wijzigen en zelfs uw domeinnaam overdragen, heeft u met een paar klikken via de beheeromgeving voor elkaar. Komt u er niet uit of heeft u geen zin of tijd om de wijzigingen zelf door te voeren? Ons supportteam staat altijd voor u klaar om wijzigingen direct en foutloos voor u door te voeren en waar nodig onderhoud te plegen. Deze wijzigingen geeft u telefonisch of per e-mail door. U bereikt ons eenvoudig via onze helpdesk waarbij u de aandacht krijgt die u nodig heeft.

Ingenieuze doorstuurmethoden

Via onze slimme domein redirect module, stuurt u het verkeer op uw domeinnaam op verschillende manieren door naar een willekeurig adres. Heeft u bij ons al een e-mail hosting pakket lopen? Dan kunt u uw nieuwe domeinnaam, na het vastleggen, hieraan koppelen of zelfs een nieuwe site plaatsen naast uw hoofdsite. Wilt u uw domeinnaam doorsturen naar een extern adres? Geen probleem! Met onze geavanceerde forwarding module stuurt u uw domeinnaam, eventueel met aangepaste meta-tags, door met behoud van uw domeinnaam in de adresbalk. Ook ondersteunt onze module de ‘301 redirect’ methode, waarmee zoekmachines de doelsite indexeren in plaats van uw domeinnaam. Bij beide vormen van doorsturen is het mogelijk om paginanamen achter uw domeinnaam te plaatsen en respectievelijk uit te laten komen op een overeenkomende pagina op de doelsite. Vraag onze zoekmachinespecialisten om gratis advies.

Doe meer met uw domeinnaam!

Wanneer u goedkoop een domeinnaam wilt vastleggen, doet u dat bij Goedkoophosting, nabij Den Haag. Na het online registreren van een domeinnaam zonder hosting helpen wij u graag met deskundig advies, zodat u alles uit uw domein haalt. Op onze website kunt u eenvoudig en snel de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren en aanvragen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31.(0)174-726026 of stuur een e-mail naar info@interip.nl.

Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
info@interip.nl

Webhosting

Koppel een webhosting pakket aan uw domeinnaam zodat u een website of webshop online kunt plaatsen.

E-mail

Met een e-mail pakket kunt u tegen scherpe tarieven beschikken over professionele e-mailadressen.

Doorsturen

Onze pakketten hebben eindeloze mogelijkheden om uw domeinnaam en e-mail door te sturen.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter