SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Volledig online dns en nameservers beheer

N

Wijzig contact gegevens en draag domein over

N

DNS-SEC beveiliging

Snelle registratie met volledige vrijheid

U kunt uw domein instellingen zelf makkelijk beheren in de beheeromgeving. U heeft zelf de volledige controle op uw DNS zone records en kunt uw domeinnaam makkelijk overdragen op naam van een nieuwe houder.

Uw visitekaartjes op het Internet

Uw domeinnaam is een visitekaartje op het internet. Uw bezoekers vinden uw website onder uw eigen domeinnaam. Hoe eenvoudiger de domeinnaam te onthouden is, des te makkelijker uw bezoekers terugkeren naar uw website. Domeinnamen moeten geregistreerd worden alvorens ze gebruikt kunnen worden. Deze registratie kunt u doen bij een Internet Service Provider. Wij zijn zo’n provider waar u verzekerd bent van een goede zorg voor uw domeinnaam.

Ruime keuze aan extensies

.NL domeinnamen worden in Nederland beheerd door de SIDN. Wij registreren via de SIDN voor u .NL domeinnamen. Verder zijn wij aangesloten bij andere organisaties waardoor wij ook de registratie van .COM, .NET, .SHOP en nog vele andere extensies voor u kunnen verzorgen. Door de toename van de vele nieuwe domein extensies van het afgelopen jaar kunnen wij ons best voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wij adviseren u graag bij uw keuze zodat u geen belangrijke extensies over het hoofd ziet of een extensie registreert waar u later niet veel aan heeft. Neem voor een gepast advies contact op met ons, wij kijken graag naar uw individuele situatie en kunnen u een hoop werk en kosten besparen.

Geavanceerde domeinbeheer tools

Als u een domeinnaam heeft geregistreerd wilt u er gebruik van maken. Hiervoor hebben wij een beheeromgeving ontwikkeld waar u al uw producten kunt beheren. Dns aanpassingen, nameserver wijzigingen, e-mail adressen aanmaken, passwords resetten, whois contactpersonen voor uw domein wijzigen en zelfs uw domeinnaam overdragen kunt u met een paar klikken via de beheeromgeving voor elkaar krijgen. Komt u er niet uit of heeft u geen zin om de wijzigingen zelf uit te voeren? Ons support team staat altijd voor u klaar om wijzigingen direct en foutloos voor u door te voeren. Deze wijzigingen kunt u telefonisch of per e-mail doorgeven.

Ingenieuze domein doorstuurmethoden

Via ons slimme domein redirect module kunt u het verkeer op uw domeinnaam op verschillende manieren doorsturen naar een willekeurig adres. Heeft u bij ons al een hosting pakket lopen, dan kunt u gratis uw domeinnaam hieraan koppelen of zelfs hieronder een nieuwe site plaatsen naast uw hoofdsite. Wilt u uw domeinnaam doorsturen naar een extern adres? Geen probleem, met onze geavanceerde forwarding module kunt u uw domeinnaam, eventueel met aangepaste meta-tags, doorsturen met behoud van uw domeinnaam in het adresbalk. Ook ondersteunt onze module de “301 redirect” methode, waarmee zoekmachines de doelsite indexeren in plaats van uw domeinnaam. Bij beide vormen van doorsturen is het mogelijk om paginanamen achter uw domeinnaam te plaatsen en respectievelijk uit te laten komen op een overeenkomende pagina op de doelsite. Vraag onze zoekmachine specialisten voor gratis advies.

Doe meer met uw domeinnaam!

Webhosting

Zet er een website op!

E-mail

Koppel er e-mailadressen aan!

Doorsturen

Stuur uw domeinnaam door!

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter