N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Business VPS

 € 160,00 € 80,00 facturatie per  kwartaal 
Actie prijs per maand Korting (50%) Bespaar eerste 3 maanden € 240,00
 € 160,00 € 136,00 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 15%
 € 160,00 € 144,00 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 160,00 € 152,00 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Business VPS 500GB

Vanaf € 160,00 €136,00 per maand
  Opslagruimte   250 GB
  Geheugen   32 GB
  Aantal cores   16 tot max.
  Control panel   Plesk Web Pro Editie 30 websites
  OS   Centos, Windows Server + 20 Euro p.m. extra
  Root access   in overleg
  Monitoring   24 p/d
  SLA   SLA TOP
  Traffic   1000 GB
  Opslagruimte backup   250 GB

Als iedere minuut geld kost

Ons Business VPS is snel, krachtig en doet niet veel onder bij een dedicated server. Keywoorden zijn stabiliteit en snelheid met een TOP SLA waarbij bij uitval van uw server automatisch wordt overgeschakeld naar een online kopie.

Kies voor een Business VPS als u bedrijfskritische toepassingen gebruikt op uw server waarbij zelfs een minuut downtime ongewenst is.

Goedkope vps servers

Snelle VPS servers voor websites die uit hun jasje zijn gegroeid. Met ruime NVM/SSD opslagruimte en en ondergebracht op betrouwbare datacenter servers voorzien van overcapaciteit aan geheugen, processor en disk capaciteit. Onze virtual VPS servers zijn voordelig geprijsd en en worden volledig door ons onderhouden. In overleg kunnen wij uw VPS finetunen voor het gebruik van Magento, Wordpress, Joomla, Drupal en overige cms systemen in combinatie met een object caching, firewall en fail2ban modules om uw server snel en veilig te houden.
Wilt u uw VPS liever gebruiken als een DNS server, MAIL server of een DATABASE server? Dankzij onze jarenlange expertise hebben wij voor de meeste taken een kant en klare configuraties klaar liggen welke wij direct voor u kunnen uitrollen. Naast standaard goedkope virtuele servers kunnen wij ook maatwerk vps servers voor u leveren met afwijkende opslagruimte, processor capaciteit of bandbreedte.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

Goedkoop Hosting staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij Goedkoop Hosting zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt Goedkoop Hosting over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.