N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Website Onderhoud

Professionele zorg voor uw website, onderhoud van uw CMS systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen. Met onze onderhoudspakketten kunt zorgeloos genieten van uw website met 100% zekerheid dat uw website veilig is en blijft.

Onderhoud Basic

€ 20,00 facturatie per  kwartaal 
Vaste prijs per maand
€ 20,00 € 19,00 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%
€ 20,00 € 18,00 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%

Het goedkoopste website onderhoudspakket!

Het Basic Onderhoud pakket is het voordeligste onderhoudspakket dat wij aanbieden. De prijzen en pakketspecificaties zijn na zorgvuldig marktonderzoek opgesteld om deze zo goedkoop en doeltreffend mogelijk te maken. Met dit pakket heeft u geen omkijken meer naar de updates op uw website. Dit pakket is uiterst geschikt voor Wordpress- en HTML-websites. In dit pakket zit ook 15 minuten support inbegrepen, waar u gebruik van kunt maken voor alles wat u zich kunt bedenken. Tekstuele aanpassingen, technische wijzigingen, foto's vervangen, hulp bij installatie van SSL-certificaten en ga zo maar door. Dit is allemaal geen enkel probleem meer wanneer u een onderhoudspakket bij ons afneemt.

Website versnellen

Vinden wij uw website te traag laden en brengt snellere hardware maar geen verbetering? In veel gevallen lukt het ons om uw website sneller te maken. Vooral bij oudere websites komt het vaak voor dat er door de tijd heen veel modules/plugins worden geïnstalleerd die na gebruik niet goed worden opgeruimd. Of er worden plugins gebruikt die elke actie in de database opslaan. Zo zijn er plugins voor contactformulieren die een kopie van het verstuurde bericht opslaan in de database. Door de jaren heen kan een database door dit soort informatie zodanig vervuild raken dat het een hinderlijke vertraging veroorzaakt bij het laden van uw website.

Website inspectie

Wij inspecteren uw website op de aanwezigheid van virussen, spyware en andere beveiligingslekken. In overleg met u lopen wij inhoudelijk alle vertragende factoren na. Uw database wordt gecontroleerd op vervuiling en mocht een onmisbaar plugin een of ander vertraging veroorzaken dan nemen wij contact op met de leverancier om een oplossing te vinden.

Website veiligheid en continuïteit

Wij nemen enkel websites in onderhoud waarvan wij 100% zeker zijn dat wij de beloofde veiligheid en continuïteit kunnen bieden en op langere termijn kunnen waarborgen. Let er wel op dat wij een toetsing doen voor websites die op maat zijn gemaakt of waarbij veel eigen code is toegevoegd.

Wordpress onderhoud

Wij hebben ruime ervaring met het onderhouden van diverse populaire Content Management Systemen, vooral in het onderhouden van Wordpress websites hebben wij de afgelopen jaren ons in gespecialiseerd. Updates uitvoeren van drukbezochte Wordpress websites eist voorbereiding en expertise. Als u bij ons een onderhoudscontract afsluit voor uw Wordpress website weet u waar u aan toe bent.
Met dit pakket kunt u ook gerust inhoudelijke wijzigingen doorgeven die aan uw website aangebracht moeten worden. Vragen stellen en advies vragen kan bij ons altijd. Dit gaat niet van de tijd af die u van ons krijgt met dit pakket.

Keurige Basis zorg voor uw website wat eigenlijk voor iedere website verplicht zou moeten zijn!

Onderhoud Basic

Vanaf €18,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   HTML + Wordpress
  Support tijd maandelijks   15 minuten
  Support webshop   Nee
  Premium updates   Nee
  Aantal plugins   10
  Zoekmachine optimilisatie SEO   Nee
  Website caching   Nee
  Plugin updates   Ja
  Thema updates   Ja
Bespaar tot € 24,00,- (10%) per jaar. 
Goedkoop Hosting
Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
sales@goedkoophosting.nl
Goedkoop Hosting is een product van InterIP Networks B.V. te Naaldwijk