N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Website Onderhoud

Professionele zorg voor uw website, onderhoud van uw CMS systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen. Met onze onderhoudspakketten kunt zorgeloos genieten van uw website met 100% zekerheid dat uw website veilig is en blijft.

Onderhoud Medium

€ 50,00 facturatie per  kwartaal 
Vaste prijs per maand
€ 50,00 € 47,50 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%
€ 50,00 € 45,00 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%

Geen omkijken meer naar de technische aspecten van uw website en/of webshop!

Het Prof Website Onderhoudpakket is uiterst geschikt voor websites die gebouwd zijn met Wordpress, Joomla of Drupal. Verder worden met dit pakket ook webshops ondersteund en leggen wij een stevige basis voor de juiste indexering van uw website in de zoekmachines. Met dit pakket heeft u geen omkijken meer naar de technische aspecten van uw website. Alle updates worden voor u uitgevoerd, inclusief premium updates van betaalde plugins waar vaak meer expertise voor nodig is.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij voorzien uw website van een stevige basis optimalisatie voor zoekmachines, zodat u uw concurrenten een stapje voor bent. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent benoemen wij in overleg met u 5 zoekwoorden waarop wij ons zullen inzetten om uw website hoger in de zoekresultaten te laten uitkomen. Per pagina lopen wij de titel, omschrijving en inhoudelijke teksten na en controleren met regelmaat hoe uw website onder deze zoekwoorden presteert in de zoekmachines.

Website versnellen

Vinden wij uw website te traag laden en brengt snellere hardware maar geen verbetering? In veel gevallen lukt het ons om uw website sneller te maken. Vooral bij oudere websites komt het vaak voor dat er door de tijd heen veel modules/plugins worden geïnstalleerd die na gebruik niet goed worden opgeruimd. Of er worden plugins gebruikt die elke actie in de database opslaan. Zo zijn er plugins voor contactformulieren die een kopie van het verstuurde bericht opslaan in de database. Door de jaren heen kan een database door dit soort informatie zodanig vervuild raken dat het een hinderlijke vertraging veroorzaakt bij het laden van uw website.

Website inspectie

Wij inspecteren uw website op de aanwezigheid van virussen, spyware en andere beveiligingslekken. In overleg met u lopen wij inhoudelijk alle vertragende factoren na. Uw database wordt gecontroleerd op vervuiling en mocht een onmisbaar plugin een of ander vertraging veroorzaken dan nemen wij contact op met de leverancier om een oplossing te vinden.

Website veiligheid en continuïteit

Wij nemen enkel websites in onderhoud waarvan wij 100% zeker zijn dat wij de beloofde veiligheid en continuïteit kunnen bieden en op langere termijn kunnen waarborgen. Let er wel op dat wij een toetsing doen voor websites die op maat zijn gemaakt of waarbij veel eigen code is toegevoegd.
Met dit pakket kunt u ook gerust inhoudelijke wijzigingen doorgeven die aan uw website aangebracht moeten worden. Vragen stellen en advies vragen kan bij ons altijd. Dit gaat niet van de tijd af die u van ons krijgt met dit pakket.

Optimale zorg voor uw website zonder dat u ernaar hoeft om te kijken!

Onderhoud Medium

Vanaf €45,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   Wordpress + Woocommerce, Joomla, Drupal
  Support tijd maandelijks   30 minuten
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Aantal plugins   25
  Zoekmachine optimilisatie SEO   Ja
  Website caching   Ja
  Plugin updates   Ja
  Thema updates   Ja
Bespaar tot € 60,00,- (10%) per jaar. 
Goedkoop Hosting
Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
sales@goedkoophosting.nl
Goedkoop Hosting is een product van InterIP Networks B.V. te Naaldwijk