SERVICE GERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VELIG / SNEL / UITMUNTEND / KWALITEIT

Tot  26,00 % korting

 .CAFE  extensie informatie

U bent op pagina Overzicht domeinextensies / Zakelijk / .CAFE

Goedkoop uw .cafe domeinnaam registreren

Kies voor een langere termijn en bespaar meer op de kosten van een .CAFE domeinregistratie

Specificaties

Minimale lengte van het domein
Maximale lengte van het domein
Voor sommige extenties is het vereist dat u een post en/of bezoekadres heeft in het land waar u het extentie wilt registeren
Sommige extensies eisen dat u of het administratieve contact een post of een vestiging adres in het land waar het extensie wordt geregistreerd moet hebben. Als u dat niet heeft kunt u tegen een kleine bijbetaling gebruik maken van ons domicilie services.
Voor sommige country code (landen) extensies moet u ingeschreven staan in de lokale kamer van koophandel, een BTW nummer kunnen overleggen, inwonend zijn in het land zelf en/of een andere aantoonbare relatie hebben met het land waarin het extensie wordt vastgelegd
Minimale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Maximale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Nadat uw domeinnaam is stopgezet en door ons is verwijderd bij de desbetreffende register is het bij sommige extensies nog mogelijk om uw domeinnaam terug te claimen. Let wel op dat niet alle extensies deze mogelijkheid bieden en dat bij een her activatie van een domeinnaam naast de periodieke kosten ook extra kosten in rekening kan worden gebracht.
Het adres van de instantie/registry die het registreren van deze extensie mogelijk maakt
Het interval waarmee de registry zijn zone file bijwerkt. Nieuwe registraties en nameserver wijzigingen zijn pas na deze periode actief
Karakters die zijn toegestaan in een domeinnaam
Met internationalized domain name (IDN) kunt u domeinen registeren die niet alfanumerieke karakters bevatten. Een domeinnaam zoals bijvoorbeeld www.Café.eu wordt met IDN geregistreerd als www.xn--caf-dma.eu
Extensies met een premium domain policy bieden sommige populaire domeinen aan voor een afwijkende, premium, prijs welke hoger is dan het reguliere registratie prijs.
Bij de meeste extensies kunt u tegen een kleine bijbetaling uw whois data afschermen van de buitenwereld. Zo voorkomt u dat derden kunnen zien dat u de eigenaar van het domeinnaam bent.
DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions. DNSSEC voorziet de DNS records van een digitale handtekening, zodat de aanvrager kan controleren of de record die terug komt, authentiek is. Het “spoofen” van DNS, of zogeheten cache-poisoning, is hierdoor niet langer meer mogelijk.

Veelgestelde vragen over de .CAFE domeinnaam extensie

Voorwaarden voor het registreren van een .CAFE domeinnaam

Een .CAFE domeinnaam moet minimaal 2 karakters en mag maximaal 63 karakters bevatten. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken. U kunt een .CAFE top-level domeinextensie registreren voor een minimale periode van 1 jaar tot een maximale periode van 10 jaar. Indien u uw domeinnaam niet meer verlengt, dan vervalt de domeinnaam in een quarantaineperiode van 28 dagen. Let op dat GOEDKOOP HOSTING € 79.00,- rekent voor het heractiveren van een domeinnaam met de .CAFE extensie nadat deze in quarantaine is geplaatst.

Hoe kan ik mijn DNS-records en/of de nameservers voor mijn .CAFE domeinnaam aanpassen?

U kunt op onze DNS-beheerpagina zelf uw domeinnaam real-time beheren. Naast de standaard A-, MX=- en CNAME-records kunt ook op een makkelijke manier TXT-records en SRV-records opnemen voor uw DNS-zone. Wilt u uw .CAFE domeinnaam extra beveiligen met DNSSEC? U kunt dat met een klik aanzetten op de beheerpagina. Wilt u bij meerdere domeinen tegelijk dezelfde aanpassing doorvoeren? Met onze handige DNS-beheer tool is het mogelijk om meerdere domeinen onder uw beheer tegelijk bij te werken. Heeft u een foutje gemaakt? Geen zorgen, u kunt tot maximaal 25 versies terug uw DNS-zone terughalen. Wilt u uw dns records via Cloudflare, Google of via een andere dns provider beheren? u kunt met een nameserverwijziging eenvoudig overstappen naar de provider van uw keuze.

Mijn domeinnamen staan bij een externe partij, kunnen jullie ze bulk verhuizen?

Natuurlijk, wij zoeken graag alles voor u uit. We maken ook DNS-templates en configureren indien van toepassing de juiste webhosting omgeving. Verder zoeken wij uit hoe de DNS-records zoals mail, SPF en DKIM records per domeinnaam ingesteld staan en houden met alle instellingen rekening. Bij de meeste providers is het een hels karwei om de transfercode te achterhalen, een externe backup van de website veilig te stellen of de DNS-configuratie in te zien. Door de populariteit van onze gratis domeinnaam verhuisservice hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de beheersystemen van nationale en internationale providers zoals Enom, GoDaddy, Strato, Hostnet, SiteGround en Vimexx. Onze experts zoeken uit bij welke provider(s) uw domeinen geregistreerd staan en maken een duidelijke plan van aanpak. Zodoende bent u verzekerd van een verhuizing zonder downtime en merken uw bezoekers en gebruikers van uw website verder niets van de overgang.

Hoe snel komt mijn .CAFE domein na het registreren online op het internet?

Direct na de registratie van uw .CAFE nemen wij deze op in onze nameservers en zorgen ervoor dat deze werelwijd geresolved kan worden door nameservers van alle internetproviders. Voor de meeste extensies geldt dat de registry real-time de registratie wereldwijd doorvoert en uw domeinnaam binnen 5 minuten na registratie al actief wordt. Enkel de registry voor .NL-domeinen, Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), en een paar andere exotische extensies houden een update interval van een paar uur aan. Indien u e-mailadressen en/of een webhosting pakket tijdens de registratie van uw domeinnaam heeft bijbesteld dan kunt u daar gelijk mee aan de slag nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

De .CAFE versie van het domein die ik wil vastleggen is bezet!

Indien uw keuze op een domein die bezet is gevallen kunt u niet veel anders doen dan controleren of de door u gewenste naam niet in een andere extensie beschikbaar is. Indien u van mening bent dat u de rechthebbende bent van het domeinnaam dan kunt u bij diverse registrys een geschillenregeling opstarten. Meestal moet u daarvoor met sterke argumenten aankomen zoals een merkenregistratie of een vroege inschrijving als merknaam bij de KVK. Mocht de geschillenregeling niets opleveren dan kunt u ook via de rechtbank een procedure opstarten. Zoals u begrijpt is dat een langdurig en kostbaar proces. Soms helpt het om de eigenaar te bellen en gewoon te vragen of je de domeinnaam mag overnemen. Helaas is het zo dat uit privacyoverwegingen de gegevens van de eigenaar niet meer publiekelijk vermeld worden. U zult dan contact moeten opnemen met de provider van de domeinnaam (welke makkelijker te achterhalen valt dan de eigenaar) en verzoeken om uw bericht door te sturen naar de houder van de domeinnaam. Neem eventueel contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Hoe kan ik mijn .CAFE website naam registreren?

Voor het registreren of kopen van een nieuwe domeinnaam dient u deze eerst te controleren op beschikbaarheid via een domeincheck. Domeinen die vrij zijn kunt u direct vastleggen tegen de gangbare tarieven. Sommige domeinen die reeds bezet zijn kunnen te koop worden aangeboden, neem contact met ons op als wenst dat wij bemiddelen bij uw domeinnaam aankoop. U kunt via het onderstaande formulier op een eenvoudige manier de beschikbaarheid van uw domeinnaam checken. Indien de door u gewenste domeinnaam beschikbaar is, dan kunt u deze real-time op uw privé- of bedrijfsnaam laten vastleggen. Bent u een domein reseler of registreert u een domeinnaam voor een klant? Tijdens het domeinnaam registratie proces is het mogelijk om contactpersonen via onze beheeromgeving aan te maken en domeinnamen te registreren op naam van uw klant of domein contactpersoon.

.CAFE DOMEINNAAM BESCHIKBAAR? CHECK EN REGISTREER

Ik heb al een bestaande .CAFE domeinnaam, kan ik deze domein verhuizen naar GOEDKOOP HOSTING?

Voor het verhuizen van een .CAFE domeinnaam dient u bij uw huidige provider een transferkey op te vragen. Uw provider is verplicht om deze aan u te verstrekken en zal de key doorgaans per e-mail versturen naar het e-mailadres dat bij hen geregistreerd staat voor contact. Indien u eenmaal uw transferkey heeft ontvangen, dan kunt u hieronder het verhuizen van uw .CAFE domein real-time opstarten. Heeft u elders een domeinnaam gekocht of geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar GOEDKOOP HOSTING? Wij helpen u graag met het verhuizen van uw domein, voor meer info zie onze websiteen domeinnaam verhuisservice pagina. Indien het domeinnaam nog niet op uw naam geregistreerd staat draagt ons systeem tijdens het verhuisproces uw domein automatisch over op uw privé- of bedrijfsnaam. U wordt zoedoende direct 100% juridische eigenaar en niemand anders kan aanspraak maken op uw domeinnaam. Indien u een domein voor uw klant verhuist, dan kunt u via de beheeromgeving uw klant als contactpersoon aanmaken en tijdens het verhuisproces selecteren als eigenaar van de domeinnaam.

.CAFE DOMEIN CHECKEN EN VERHUIZEN

Kan ik een .CAFE domein ook anoniem registreren?

Ja, u kunt een .CAFE anoniem registreren. Uw gegevens worden nog wel volledig aan de registry doorgegeven maar in de Registry Link publieke whois database is dat niet meer openbaar opvraagbaar door derden. De registry maar ook GOEDKOOP HOSTING blijft nog wel verplicht om deze gegevens over te dragen indien hiervoor een rechterlijke bevel voor is afgegeven. Afhankelijk van de gekozen domein extensie is het afschermen van uw persoonlijke gegevens gratis of mogelijk tegen een geringe bijbetaling.

Hoe kan ik een .CAFE domein overdragen op naam van een nieuwe houder/eigenaar?

U kunt een .CAFE via onze beheeromgeving makkelijk over dragen naar een nieuwe eigenaar. U heeft hierbij de keuze uit een interne overdracht zodat de beheer van uw domeinnaam onder uw controle blijft of de keuze dat u de domeinnaam overdraagt naar een ander account/eigenaar binnen ons systeem. De registry kosten voor het overdragen van een CAFE domeinnaam bedraagt: € 0.00,- indien u de overdracht zelf via onze beheeromgeving uitvoert. Eventueel kunnen wij het overdracht proces voor u in zijn totaal verzorgen, wij rekenen daar, € 19,00 voor het eerste domein en € 5,00 voor ieder hierop volgende domeinnaam, administratie kosten plus de bovengenoemde registry kosten voor.

Hoe kan ik mijn .CAFE domeinnaam opzeggen?

U kunt uw domeinnaam en overige diensten die u bij ons afneemt opzeggen via onze beheeromgeving. Ook nemen wij opzeggingen per e-mail aan. Vermeld in dat geval altijd uw factuurnummer, klantnummer en domeinen/diensten die u wilt opzeggen. Eventueel kunnen wij u een overzicht mailen met alle diensten die u bij ons afneemt en de vervaldatums van de afzonderlijke pakketten. Indien u ook een e-mail, webhosting of een ander pakket onder uw domeinnaam afneemt geef dan duidelijk aan of deze ook moeten worden stopgezet. Nadat uw opzegging is verwerkt krijgt u van ons per e-mail een bevestiging opgestuurd met een overzicht van de opgezegde domeinen en de hieraan gekoppelde vervaldata's. Let op dat uw domeinnaam, nadat u hem heeft opgezegd, door het .CAFE registry voor 28 dagen na de vervaldatum wordt bevroren voor gebruik. In die periode heeft u de gelegenheid om uw domeinnaam terug te claimen, het registry voor .CAFE domeinen rekent € 79.00 voor het activeren van een domeinnaam die verlopen is.

Hoe kan ik een website opstarten onder mijn .CAFE domeinnaam?

U kunt eenvoudig een website activeren door een webhostingpakket bij ons af te nemen. Activatie van uw webhostingaccount bij GOEDKOOP HOSTING gebeurt vrijwel real-time, binnen enkele minuten kunt u inloggen en met een klik op de knop gratis websitesystemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal installeren. Indien u echt voor een zware e-commerce toepassing wilt gaan, dan kunt u ook bijvoorbeeld de laatste versie van Magento installeren. Al onze Hostingpakketten draaien op het innovatieve en gebruikersvriendelijke control panel van PLESK waarbij u taken zoals backup en bijvoorbeeld het updaten van uw wordpress website volautomatisch kunt laten uitvoeren. U krijgt beschikking over een onverwoestbare en razendsnelle webhostingplatform die zeker ten goede zal komen voor de laadtijd van uw website en uw bezoekersaantallen. Al onze webhostingpakketten zijn geschikt voor Wordpress-webhosting en komen standaard met gratis SSL-certificaat en een ijzersterk spam- en virusfilter voor uw e-mail. Wilt u onze diensten doorverkopen? geen probleen, al onze pakketten zijn geschikt om als reseller-hosting gebruikt te worden. Laat uw website schitteren met een .CAFE domeinnaam.
Bekijk en vergelijk hier al onze webhosting pakketten.

Kan ik e-mailadressen gebruiken onder mijn .CAFE domeinnaam?

U kunt over een eigen @.CAFE-e-mailadres beschikken indien u een pakket afneemt met e-mailmogelijkheden. U kunt uw e-mail berichten via het POP3- of IMAP-protocol beveiligd uitlezen. U kunt uw e-mailaccount op een willekeurige e-mail client op uw PC, Mac, Android of iOS systeem installeren en direct gebruik maken een e-mailadres onder uw @CAFE-domein. Het is ook mogelijk om uw e-mail via een webmailpagina uit te lezen. Als één van de weinige e-mail providers stellen wij u ook een uitgaande mailserverplatform beschikbaar waarmee u zowel over poort 25 als over poort 587 beveiligd e-mails kunt versturen. Al onze maildiensten worden geleverd met gratis blacklist controle, spamfiltering, spamtagging en viruscheck. Ook is het mogelijk om op uw e-mail addres een autoresponder te plaatsen met bijvoorbeeld een afwezigheidsmelding of ontvangstbevestiging.
Bekijk en vergelijk hier al onze e-mail forwarding en mailbox pakketten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31.(0)174-726026. of stuur een e-mail naar sales@goedkoophosting.nl.

Goedkoop uw .cafe domeinnaam registreren

Goedkoop uw domeinnaam registreren. Voor standaard extensies maar ook voor afwijkende extensies bent u bij ons bij het juiste adres. Maandelijks komen er nog nieuwe top level domein extensies er bij, controleer regelmatig ons volledige lijst. Voor goedkope .cafe domeinregistratie in Nederland hoeft u niet verder te zoeken, GoedkoopHosting is de goedkoopste domein en webhosting provider in Nederland.

Goedkope .cafe Domeinregistratie in Nederland - Uw Sleutel tot Online Succes!

In de steeds veranderende digitale wereld is een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang voor elk bedrijf of individu. Of je nu een bedrijfswebsite wilt lanceren, een blog wilt starten of je online merkidentiteit wilt versterken, een domeinnaam is de eerste stap op weg naar succes op internet. Gelukkig is er goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en betrouwbare domeinregistratie in Nederland!

Uw .cafe Domeinregistratie

Een .cafe domeinnaam is niet alleen een essentieel onderdeel van uw online identiteit, maar het is ook een krachtige manier om uw doelgroep te bereiken. Of u nu een lokaal bedrijf runt of wereldwijde ambities hebt, een .cafe domein biedt u de perfecte kans om uzelf online te vestigen en uw boodschap over te brengen aan het publiek dat u wilt bereiken.

Goedkoop Uw cafe Domeinnaam Registreren

Het goede nieuws is dat u nu uw .cafe domeinnaam kunt registreren tegen ongelooflijk lage tarieven. Bij ons kunt u goedkoop uw cafe domeinnaam vastleggen en profiteren van geweldige voordelen en functies. We begrijpen dat kosten een belangrijke overweging zijn bij het registreren van een domeinnaam, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze tarieven de concurrentie ver vooruit zijn.

Mijn Domein Goedkoop Vastleggen

Of u nu een bestaande website heeft en uw domein wilt verlengen, of als u net begint met uw online avontuur, u zult versteld staan van hoe eenvoudig en betaalbaar het is om uw domein goedkoop vast te leggen. Onze registratieprocedure is eenvoudig en intuïtief, waardoor het een fluitje van een cent is om uw .cafe domeinnaam veilig te stellen.

Koop .cafe Internet Domein Extensie

Een .cafe domeinnaam is niet zomaar een extensie, het is een krachtige identificatie voor uw online aanwezigheid in Nederland. Met een .cafe extensie laat u zien dat u lokaal betrokken bent en bereid bent om uw diensten en producten aan Nederlandse klanten aan te bieden.

Beschikbaarheid .cafe Domeinnaam Checken

Voordat u uw .cafe domeinnaam kunt registreren, is het van vitaal belang om de beschikbaarheid ervan te controleren. Gelukkig kunt u bij ons eenvoudig de beschikbaarheid van .cafe domeinnamen checken. Hiermee voorkomt u teleurstellingen en zorgt u ervoor dat u de perfecte domeinnaam krijgt die past bij uw bedrijf of project.

Koop Goedkoop Een .cafe Domeinnaam

Waarom zou u meer betalen als u goedkoop een .cafe domeinnaam kunt kopen? Onze tarieven zijn onverslaanbaar en we bieden een scala aan services om ervoor te zorgen dat uw domeinregistratieproces soepel verloopt. Aarzel niet langer en koop vandaag nog goedkoop uw .cafe domeinnaam!

Goedkoopste .cafe Domeinnaam Kopen

Bent u op zoek naar de goedkoopste .cafe domeinnaamregistratie in Nederland? Zoek niet verder! Onze tarieven zijn de laagste in de branche, en we blijven ons inzetten om hoogwaardige services te bieden tegen prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Goedkoop Domeinregistratie .cafe

Als het gaat om goedkope domeinregistratie in Nederland, staan we bovenaan de lijst. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste domeinnaam tot het instellen van uw DNS-instellingen. We zorgen ervoor dat uw .cafe domeinregistratie soepel en probleemloos verloopt.

Een .cafe Domein Naam Op Zijn Goedkoopst Vastleggen

Waarom zou u elders zoeken als u bij ons uw .cafe domeinnaam op zijn goedkoopst kunt vastleggen? We begrijpen dat uw budget belangrijk is, en daarom bieden we concurrerende tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service.

Koop Goedkoop Uw .cafe Domeinnaam

Kortom, als u op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare partner voor uw .cafe domeinregistratie in Nederland, zoek dan niet verder. Koop goedkoop uw .cafe domeinnaam bij ons en begin uw reis naar online succes vandaag nog!