Klik op de beschikbare categorieën voor een overzicht
Met het online gaan van onze nieuwe website hebben wij tevens ook al onze pakketten aangepast. Alle pakketten zijn groter geworden en voor de meeste pakketten geldt ook dat de kosten zijn verminderd.

De belangrijkste aanpassingen zijn de verhoging van de opslagruimte voor uw website en e-mail, de maandelijkse traffic die uw website kan genereren en de mogelijkheid om meerdere domeinen onder hetzelfde pakket te kunnen hosten.

In de komende periode gaan wij de specificaties van uw pakket sta...
Meer
Het is zover, wij hebben een gloednieuwe website waarbij niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteit flink op de schop is genomen. Ook heeft onze beheer omgeving een nieuw jasje gekregen en is de functionaliteit flink uitgebreid en/of verbeterd.

Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van webhosting, domeinnaamregistraties en managed server oplossingen. De lat lag dus hoog en onze oude website piepte en kraakte van alle kanten. Een grond...
Meer
Vanaf vandaag hebben wij nieuwe pakketten met lagere prijzen online gezet. Met onze instappakket "Basic Hosting" kunt u nu al voor 1 Euro per maand een hosting pakket aanschaffen(excl.domeinnaam). Met een totaal jaarbedrag van 21 Euro heeft u 500MB aan diskruimte en een domeinnaam. Met onze nieuwe pakketten kunnen wij met trots zeggen dat Goedkoophosting de meest voordeligste hostingprovider in Nederland is geworden.
Is het u wel eens overkomen, een fatale crash van uw server of pc, of diefstal van een notebook? Je staat er zelden bij stil wat de effecten kunnen zijn wanneer je niet meer kan beschikken over zakelijke of persoonlijke documenten, mail of afbeeldingen. Het is daarom verstandig een externe backup te hebben van uw data.

Wij bieden vanaf heden onder het label Backupclient.nl gebruiksvriendelijke software aan waarmee u eenvoudig en veilig een online backup kunt maken naar onze servers.

...
Meer