Bekijk hieronder de instructies voor het installeren van uw e-mail account op een android smartphone of tablet.

Android Mail programma configureren

android

Stap 1:

Open het e-mailprogramma van Samsung welke u kunt vinden in de “Samsung” map tussen uw applicaties. Na het openen van het e-mailprogramma krijgt u de optie om een nieuwe account in te stellen. Op de volgende pagina wordt u gevraagd om de gebruikersnaam en wachtwoord van uw e-mailadres in te voeren. Vul deze in en klik daarna op “HANDM. INSTELL.” om de instellingen handmatig in te stellen. U zult een pop-up scherm krijgen waarin u kunt kiezen wat voor type account u wilt instellen. U dient hier te kiezen tussen POP3 en IMAP.

Stap 2:

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in, uw e-mailadres kunt u ook als gebruikersnaam gebruiken. Neem de overige gegevens over van de afbeelding hiernaast.

Stap 3:

Vul uw gebruikersnaam(e-mailadres) en wachtwoord in. Zorg dat “verificatie vereist voor verzenden van e-mail” aangevinkt staat. Neem de overige gegevens over van de afbeelding hiernaast en klik daarna op “Inloggen”

Stap 4:

Uw e-mailadres is nu ingesteld en klaar voor gebruik. Het programma leidt u automatisch naar de Postvak IN.

Lukt het installeren niet ?

Loopt u ondanks onze uitleg toch tegen problemen aan en komt u er niet uit ? Bel dan tijdens kantooruren onze helpdesk of stel uw vraag via onze contact formulier.