Welkom op de website van

lente-ontwerp.nl

Deze website is nog in ontwikkeling en zal binnenkort klaar zijn. Kom dus snel weer terug om kennis te maken met onze website.

Our website is under construction. We are coming soon with something AWESOME.Voor de beheerder van lente-ontwerp.nl

Gefeliciteerd, het door u aangevraagde webhosting pakket is geactiveerd en klaar voor gebruik. Als uw website reeds gebouwd is dan kunt u deze uploaden naar onze webservers door middel van een FTP programma. Via ons control panel is het ook mogelijk om meer dan 200+ CMS systemen zoals WordPress, Joomla, Drupal of Magento met 1 klik op de knop te installeren.

Plesk control panel

Beheer op een eenvoudige manier uw website via het plesk control panel welke wij bij al onze hosting accounts aanbieden

E-mail

Maak eenvoudig nieuwe e-mail accounts, e-mail forwards en autoresponder voor uw domeinnaam en lees uw e-mail overal ter wereld uit

Registreer uw domeinnaam

Waarom kiezen voor Goedkoop Hosting ?

Altijd voor u klaar

Wij als team van Goedkoop Hosting staan altijd voor u klaar om u te helpen uw ambities waar te maken. Bij onze ruim 15.000 klanten staan wij vooral bekend om onze klantvriendelijkheid. Met onze hulp heeft u geen systeembeheerder meer nodig om uw email account op uw pc te installeren. Simpele pc hulp, waar sommige van onze concurrenten tegenwoordig geen moeite meer voor willen doen, verlenen wij u graag met alle geduld en kennis die wij in huis hebben.

Daarnaast staan wij ook voor u klaar om hulp te verlenen met het bouwen van uw website. Wij
beschikken over genoeg kennis en ervaring in verschillende CMS systemen zoals WordPress, Drupal en
Magento.

Naast onze klantvriendelijkheid en kennis van zaken zijn wij ook reuze trots op ons veilige, snelle en stabiele netwerk die 24 uur per dag wordt gemonitord. Uw data staat bij ons veilig opgeslagen in ons beveiligde datacenter en wordt meerdere malen per dag veiliggesteld naar een externe locatie.

Goedkoop Hosting
Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
sales@goedkoophosting.nl
Goedkoop Hosting is een product van InterIP Networks B.V. te Naaldwijk